Wehe i nā mea huna: Hoʻonui i kāu ʻeke kope me nā mea hana hou

I ka honua hoʻokūkū opahu kope, hiki i ka nānā 'ana i nā kiko'ī ke ho'ololi i nā mea a pau. Mai ka mālama ʻana i ka mea hou a hiki i ka hoʻonui ʻana i ka ʻoluʻolu, hiki i nā mea pono kūpono ke lawe i kāu ʻeke kū kope kope i kahi pae aʻe. Ma kēia moʻomanaʻo moʻomanaʻo, e ʻimi mākou i nā hana o nā mea ʻokoʻa i loko o nā ʻeke kū kope kope a pehea lākou e pōmaikaʻi ai i kāu hōʻailona.

ʻO ka mana o nā Zippers hiki ke hoʻopaʻa hou ʻia

ʻO nā zippers hiki ke hoʻopaʻa hou ʻia he mea hoʻololi pāʻani i ka honua o ka ʻeke kope. Hāʻawi lākou i nā mea kūʻai aku i ka ʻoluʻolu o ka wehe a pani ʻana i nā ʻeke, e hōʻoiaʻiʻo ana e noho hou kā lākou kofe a ʻono no ka lōʻihi. Me kahi zip maʻalahi, hiki i nā mea kūʻai ke hoʻopaʻa paʻa i nā ʻeke ma hope o kēlā me kēia hoʻohana, mālama i ka ʻala a me ka maikaʻi o kā lākou brew punahele.

ʻO nā kiwi hoʻoheheʻe: mālama i ka mea hou

He kuleana koʻikoʻi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka wai i ka mālama ʻana i ka hou o nā pīni kope. ʻO kēia mau mea liʻiliʻi akā ikaika e ʻae i ke kalapona dioxide e pakele mai nā ʻeke me ka pale ʻana i ka oxygen mai ke komo ʻana. Ma ka hoʻoponopono ʻana i ke kaomi o loko o nā ʻeke, hoʻopaʻa ʻia nā kīwaha degassing i ka mālama ʻana o ke kofe i kona ʻano ʻono maikaʻi loa a pale i ka hele ʻana i ka pala.

Tin-Ties: He Paʻi o ka Versatility

Hāʻawi ʻo Tin-ties i kahi koho pani paʻa a hiki ke pani hou ʻia no nā ʻeke kū kope. Hāʻawi lākou i nā mea kūʻai e ʻōwili maʻalahi i ka piko o ka ʻeke a hoʻopaʻa iā ia ma kahi me kahi kaula metala a i ʻole plastic. ʻAʻole wale kēia e mālama i ka kofe akā hiki ke komo maʻalahi a hoʻopaʻa hou ʻia, e hoʻomaʻamaʻa iā lākou no nā mea kūʻai aku makemake e huki pololei i kā lākou kofe mai ka ʻeke.

Mākaʻikaʻi Windows: He Kiʻi i ka Hou

Hāʻawi nā puka makani māmā i nā mea kūʻai aku i ka ʻike i ka hou o kā lākou kofe. Hāʻawi kēia mau panela akaka i nā mea kūʻai aku e ʻike i ka maikaʻi a me ka waihoʻoluʻu o nā pī kofe a i ʻole ka pā i loko o nā ʻeke, e kūkulu ana i ka hilinaʻi a me ka hilinaʻi i ka huahana. E lawelawe ana nā puka makani maʻemaʻe ma ke ʻano he mea hana kūʻai maikaʻi, e hoʻowalewale i nā mea kūʻai aku me kahi hiʻohiʻona ʻike o ka mea i loko.

Nā Kiʻi Waimaka: wehe maʻalahi, i kēlā me kēia manawa

He ʻoki liʻiliʻi a i ʻole nā ​​perforations ma ka piko o nā ʻeke, i hoʻolālā ʻia e wehe i ka makani. Me ka waimaka maʻalahi ma ka notch, hiki i nā mea kūʻai ke komo koke i kā lākou kofe me ka ʻole o ka ʻoki a i ʻole ka pahi. Hoʻonui ka lear notches i ka ʻike mea hoʻohana a hōʻoia i hiki i nā mea kūʻai ke hauʻoli i kā lākou kofe me ka hoʻoikaika liʻiliʻi.

Ka Hopena: E hoʻokiʻekiʻe i kou inoa me nā mea hana hou

I ka hopena, hiki i nā mea hoʻohana kūpono ke hoʻololi i kāu ʻeke kūʻai kofe mai ka maʻamau i ka mea kupaianaha. Inā paha e hoʻonui ana i ka hou me nā valve degassing a i ʻole ka hoʻohui ʻana i ka ʻoluʻolu me nā zippers hiki ke hoʻopaʻa hou ʻia, hāʻawi kēia mau mea lako i nā pono he nui no nā hōʻailona a me nā mea kūʻai aku. Ma ka hoʻokomo ʻana i nā mea hou i loko o kāu ʻeke kope, hiki iā ʻoe ke hoʻokiʻekiʻe i ke kiʻi o kāu brand, hoʻonui i ka hauʻoli o ka mea kūʻai aku, a kū i waho i kahi mākeke lehulehu.

Mākaukau e lawe i kāu ʻeke kope i ka pae aʻe?Kāhea iā mā˚oui kēia lā e ʻimi i kā mākou ākea o nā mea hana hou a me nā hoʻonā hoʻopihapiha hoʻopihapiha. Me ko mākou akamai a me ko mākou kūpaʻa i ka maikaʻi, e kōkua mākou iā ʻoe e hana i nā ʻeke kūʻai kofe ʻaʻole maikaʻi wale nō akā e hoʻomaikaʻi i ka hou a me ka hoʻopiʻi o kāu huahana kofe.


Ka manawa hoʻouna: Mei-08-2024